NKBV-lidmaatschap

Daarom word je lid

Voor het hele bergsportreisaanbod geldt dat je lid moet zijn van de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV). Zie je op bergsportreizen.nl een activiteit die je graag zou doen, maar ben je nog geen lid? Als je een boeking maakt, word je ook direct aangemeld bij de NKBV. Je ontvangt daarvoor een apart betaalverzoek. De NKBV is er om jou alles te laten halen uit je favoriete klim- en bergsportactiviteiten. Als lid maak je gebruik van een aantal unieke voordelen zoals korting op je overnachting in berghutten en een voordelige reisverzekering. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je vakantie heb je daarnaast toegang tot uitgebreide informatie in het kenniscentrum en in Hoogtelijn, het enige allround klim- en bergsportmagazine van Nederland.

Wie op vakantie gaat met Bergsportreizen geniet van de overweldigende schoonheid van de bergen. Deze berggebieden zijn echter even mooi als kwetsbaar. De (NKBV) ziet het als haar taak en bestaansrecht om bergsporters onder andere voor te lichten over duurzaamheid in de bergen en draagt bij aan het onderhoud van hutten, bewegwijzering en paden. Zo kunnen huidige en toekomstige generaties (blijven) genieten van de bergen.


Als NKBV-lid ondersteun je dit onderhoud in de Alpen en Pyreneeën doordat de NKBV jaarlijks € 400.000,- bijdraagt aan het Gegenrecht fonds. Mede om die reden organiseren we onze bergvakanties alleen voor leden. Zo houden we de impact van de reizen op de natuur zo minimaal mogelijk.
Als dank voor je lidmaatschap kun je als NKBV-lid gebruik maken van een aantal exclusieve voordelen van het lidmaatschap. Zo krijg je tot 50% korting op overnachtingen in hutten en kun je een zeer voordelige en uitgebreide bergsportverzekering afsluiten. Wil je eerst meer informatie over de NKBV?

info NKBV-lidmaatschapInfo NKBV-reisverzekeringInfo NKBV-annuleringsverzekering