Het coronavirus en Bergsportreizen

Update 20 mei

Op reis met Bergsportreizen deze zomer?

We waarderen het enorm dat je bij ons boekt en hopen dat je vakantie of workshop gewoon doorgaat deze zomer. Daar doen wij ons uiterste best voor.

Heb je komende maanden een cursus of reis bij ons geboekt en heeft jouw activiteit voldoende deelnemers om het door te laten gaan, dan ontvang je binnenkort een bevestiging. Mocht het 4 weken voor vertrekdatum, vanwege de coronamaatregelen, niet mogelijk zijn om de activiteit uit te voeren, dan annuleren wij je cursus of reis. Voor workshops hanteren we 2 weken voor vertrekdatum. We volgen hierin de informatie van het RIVM, het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de plaatselijke ontwikkelingen. Als wij je cursus, reis of workshop moeten annuleren ontvang je een Reisvoucher.

Afhankelijk van de ontwikkelingen de komende periode kunnen we mogelijk in het najaar extra cursussen, reizen en workshops aanbieden. Houd onze site hiervoor in de gaten.

Reisvoucher

Met de Reisvoucher kun je een vervangende cursus, reis of workshop boeken op een later tijdstip. De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. De boeking van je cursus, reis of workshop moet binnen deze geldigheidsduur vallen, de datum dat de cursus, reis/workshop plaatsvindt, mag later zijn dan de vervaldatum van de Reisvoucher. Boek je volgend jaar exact dezelfde reis of workshop en is deze duurder geworden? Dan hoef je niet bij te betalen. Daarnaast krijg je voorrang met boeken, zodat je zeker bent dat je alsnog die mooie reis, cursus of workshop kunt volgen.

We hebben twee verschillende Reisvouchers:

  1. SGR Reisvoucher: De reizen en cursussen vallen onder de SGR-garantie. Heb je een reis of cursus geboekt dan ontvang je een SGR Reisvoucher meer informatie
  2. BSR Reisvoucher: De basiskampen en workshops vallen niet onder de SGR-garantie, uiteraard doen wij er alles aan om je tegemoet te komen en stellen je een BSR Reisvoucher ter beschikking.

Voorwaarden bergsportreizen

Voor je geboekte reis gelden de betalingsverplichtingen zoals vermeld in de reisvoorwaarden. Wil je je reis of workshop nu al omboeken of annuleren, dan zijn de reguliere omboekingskosten of annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Corona maatregelen en de NKBV

De NKBV en Bergsportreizen houden de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) scherp in de gaten. Zowel rondom evenementen in Nederland, op de bestemming van onze reizen als op het NKBV-bureau. We informeren je hierover via deze nieuwspagina.

Het coronavirus en de NKBV