Bergsportreizen en Covid-19

Laatste bewerking: 5-4-2022

Op reis met Bergsportreizen

We waarderen het enorm dat je bij ons boekt en verzorgen graag jouw vakantie. Heb je een workshop of reis bij ons geboekt en heeft jouw activiteit voldoende deelnemers om het door te laten gaan, dan ontvang je een reisbevestiging. Lees hieronder meer over de voorwaarden en over hoe we omgaan met de maatragelen omtrent Corona.

  • Geldteruggarantie voor jouw reis
  • Versoepelde betalingsregeling
  • COVID-19 maatregelen en de NKBV

Geldteruggarantie bij negatief reisadvies door COVID-19
Geldt er vier weken voor vertrek een negatief reisadvies voor je bestemming of is het vanwege de plaatselijke coronamaatregelen niet mogelijk om de reis door te laten gaan, dan moeten wij helaas je reis annuleren. We volgen hierin de informatie van het RIVM, het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de plaatselijke ontwikkelingen. Als wij de reis moeten annuleren ontvang je natuurlijk de aan ons betaalde reissom terug.

Versoepelde betalingsvoorwaarden
Voor de reizen, cursussen en workshops die onder de Reisvoorwaarden Bergsportreizen vallen, geldt een versoepelde betalingsregeling. Normaal dient de volledige reissom 56 dagen voor vertrek voldaan te zijn., maar we hebben de betalingstermijn nu aangepast naar 20 dagen voor vertrek.

Voor de basiskampen en workshops zonder overnachting gelden de betalingsverplichtingen zoals vermeld in de voorwaarden. Wil je je reis, basiskamp of workshop omboeken of annuleren, dan zijn de reguliere omboekingskosten of annuleringsvoorwaarden van toepassing.

COVID-19 maatregelen en de NKBV
Neem voordat je op reis gaat kennis van het beleid en de regels op de bestemming, houd je daarbij ook aan de voorschriften van het RIVM. Voorop staat dat je wijs op reis gaat.

De NKBV en Bergsportreizen houden de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) in de gaten. We informeren je hierover via deze nieuwspagina.

COVID-19 en NKBV